Je Váš mazlíček Ztráta Greif Support Group, Message Board nebo Forum Pozitivní nebo negativní zkušenosti?

Je Váš mazlíček Ztráta Greif Support Group, Message Board nebo Forum Pozitivní nebo negativní zkušenosti?

Převzato z knihy Brent Atwater tyto"Zvíře Reinkarnace, Všechno, co jste kdy chtěli vědět!"Jen Plain Láska ® Books-2012

Podpůrné skupiny pro zvířata v zájmovém připojení přes andělská zvířat, zvířat v zájmovém lihoviny, sítí, zvířat posmrtný život a Rainbow Bridge obyvatelé přicházejí ve všech velikostech a chutí, osobně, ve zdravotnických zařízeních, v kostele, v bezdomovců domácí přístřešků, skupiny Animal Rescue, jiných organizací a on-line. Jsou podporovány poskytovat věcné a pozitivní emocionální a duchovní podporu. Má váš mazlíček počet skupina splňují kritéria pro pozitivní nebo negativní zkušenosti?

Pozitivní proaktivní podpora je skupina, která podporuje učení. Tato skupina podporuje jít dopředu a usnadňuje rozšířené povědomí a vaše schopnosti. Jsou požehnáním ve vašem životě!

Pozitivní Vedoucí skupiny není zastrašit vaše nezodpověditelné otázky, ale inspiroval se stát vzdělanější. Tento moderátor doporučuje klást otázky, které vyžadují další výzkum za účelem zpochybnění každého člena skupiny, aby překročili hranice tohoto pet ztráty "byl" okolností a do většího myšlení "je možné můj mazlíček mohl převtělit?"

Tento open minded postoj odrazuje členům skupiny, aby zachoval "můj mazlíček je navždy pryč" mentalitu obětí.

Pozitivní zvíře úmrtí skupina si je vědoma psychologických důvodů, proč může být přes váš negativní reakci na "sympatie pozornost." Vědí, je to matoucí a složitá čas ve vašem životě. Nicméně, bude zvíře žalu poradce pokusit se rekonstruovat nový povědomí prostřednictvím povznášející přístupů k řešení svůj život bez vašeho hýčkané zvířecího společníka. V moderátora úkolem je usnadnit vaši stěhování prostřednictvím této době emocionální bolesti a osamělosti, neumožní vlastní soucit.

Z vašeho úvodního kurzu "pet ztráty příběh" na váš týdenní "Jak se máš" příběhu žalu, negativní pet ztráta podpůrná skupina se schází pouze na oslavu identitu, kterou jste vytvořili z ničivých smrti vašeho domácího mazlíčka. Toto je "oběť" skupina, lepení s ostatními a commiserating v neustálém negativní energie na nejvyšší úrovni přestrojení.

Bez ohledu na to, jak moc si myslíte, že tato skupina je vám pomáhá vyrovnat se smrtí domácího mazlíčka, nejsou. Oni existují mluvit a sdílet negativní zkušenosti s vytvářením "přilepená" atmosféru. Je to lepení o pokračující "Downers." Nemusíte získat body za to, že oběť vašeho domácího mazlíčka ztráty. Nacházíte se ve skutečnosti přispívá k vlastní záhubě.

Mělo by to být velký problém účastnit ve skupině, která nedělá nic, ale líčí to, co "je", a všichni neustálé neštěstí prostupuje životy svých domácích ztrát účastníků. Nevyhnutelně to bude mít negativní dopad na účastníka mysl a duši. Váš mazlíček je smrt detaily a bolestivé utrpení není třeba řešit znovu a znovu, znovu a znovu.

Vzhledem k tomu, že jste již žili své zvířátko ztráta "příběh," proč by někdo držet aktivace že zármutek a negativní energie? To je běžný scénář v internetovými skupin. Výzkum dokazují, že vypráví svůj hrůzný příběh a čtení nespočet bolestivé odvětrání ostatních neusnadňuje pozitivní duševní reakce.

Přijetí je jedna věc, popírání další. Být "obětí" vašeho domácího mazlíčka smrti kanalizace vaši energii. Prožívání pet ztrátu a řešit to s "škoda chudých mě" přístup je marné. To může vyvolat nápovědu pro chvíli, ale Klíčem je zde "na chvíli." Vzdát škoda stranu. Podívejte se na nový smutek pet ztráty výhledu obnovit své srdce a inspirovat naději.

Tak dlouho, jak jste se líčit, co "bylo," žijete v minulosti. Vím, že lidé, kteří jsou stále říkat stejný příběh o "Fluffy" smrt s každým malým detailu nazdobený, aby naplno, jen aby se rozhovor vibrující s dramatem toho, co bylo.

K tomuto typu člověka, skutečně kupředu po jejich úmrtí "oh no," že pet opatrovník bude muset mít život a dělat něco jiného, ​​než mluvit o sobě a své ztráty.

Tento typ jedince pouze přesune z člověka na člověka, podpůrná skupina na podporu skupiny, dokud nebude tento shluk posluchačů se nežádá dost otázek, nebo poskytování "chudé vás, jste prošli tolik se smrtí svých domácích" komentářů.

Znám ženu, která se po letech pet poradenství ztráty zármutku a terapie a deset let v každé zvířátko podpory ztráty smutek skupiny, živočišných zármutku kondolenční komunity a domácí ztráty soucitu chatovací místnosti mohla najít, začala její vlastní zvířátko podpůrnou skupinu, protože nikdo nechtěl slyšet její opakované příběhy.

Máte některý z výše uvedených tendencí? Líbí se vám software pozornost váš zármutek usnadňuje? Pokud ano, pak se budete muset určit, "proč" si vyžadují tuto formu negativní pozornosti. Tato vnitřní void bude erodovat svou duši a nakonec vaše zdraví.

Nepoužívejte k tomu, že jsi ztratil svého miláčka jako identifikační značky, nebo dát život online význam.

Vytvořením identitu jako trpící oběť vašeho domácího mazlíčka smrti, jste jediný, kdo ztratí přátele, a respekt a trpělivost těch, kteří povzbudit a podpořit své uzdravení.

Mnoho živočišných členové podporují skupinové vyžadují pozornost. Oni používají jejich mazlíček je absolutní nejhorší nemoc a smrt utrpení výskyty jako banner pro nastavení je od sebe. Je nezbytné, aby tito jedinci sebrat odvahu prolomit jejich potřebnosti spoléhání se na jejich domácí ztrátu dát smysl jejich života "na" skupiny. To není produktivní. Pokud osoba, udržuje se vrtat v tomto utlačovaným existenci, mohou být jisti, že méně a méně lidí a přátelé budou ptát "jak se cítíte?"

Můžete říct, vašeho domácího mazlíčka ztráta příběh jako "učení příležitost" pomoci vzdělávat a léčit ostatní ve vaší skupině, spíše než jako soucit Band-podpory. Pokud vaše skupina není neustále podporuje své pozitivní emocionální, duchovní růst, odejít.

Negativní podpůrná skupina nakonec dělá více škody než užitku. Ačkoli truchlící nějakou dobu trvá, povznášející postoje jsou nezbytné. Život s vašeho domácího mazlíčka "smrti paměti" může vyčerpat vaše energetické den-to-denní a dech-by-dech.

Chápu, protože můj snoubenec byl zabit v náhlém auto havárii. Nikdy jsem neměl šanci říct něco, nebo mají "heads-up."

Je lepší, aby oslavili své für život dítěte a pamatovat si všechny dobré časy. Pak budete mít domácího mazlíčka kladný příspěvek do vašeho života naživu.

Oslavovat vašeho domácího mazlíčka život, už nikdy nebudete muset pohřbít své vzpomínky. Můžete si je z vašeho srdce paměťové pole kdykoli, stejně jako speciální dárek a vychutnejte si všechny krásné myšlenky a pocity.

Takže analyzovat váš mazlíček likvidátora podpůrná skupina dynamiku zjistit, zda jsou stále nebo jen omílání na maximum, pet ztráty, které jste již zažili.

Zeptejte se sami sebe:

1. Má vaše skupina objetí s otevřenou mysl a větší vědomí a povědomí?

2. Užíváte znalosti získané z vaší skupiny jako pozitivní vzdělávací zkušenosti?

Pokud se rozhodnete pěstovat dopředu, budete i nadále ve stejném stavu, který přinesl vám do skupiny v roce
první místo.

3. Už jste zůstali příliš dlouho v zármutku fázi?

4. Líbí se cítit lépe dnes než včera?

V neposlední řadě je!

Už jste někdy za to, že váš mazlíček nemusí žít navždy jako anděla Animal, nebo rezidentem Rainbows mostu v živočišných duchu nebo posmrtný život?

Už jste někdy prozkoumány, nebo za Animal Reinkarnace?
Brent Atwater
email: Brent@BrentAtwater.com
Website: www.BrentAtwater.com