Πώς μπορώ να Αγγίξτε Ενέργειας Απεβίωσε Pet μου; από Brent Atwater, των ζώων εμπειρογνωμόνων Μετενσάρκωση

Πώς μπορώ να Αγγίξτε Ενέργειας Απεβίωσε Pet μου;

Ένα μέρος των Pet προηγούμενες ζωές και Μετενσάρκωση ζώων Pet

Προσαρμογή από το βιβλίο του Brent Atwater
«Μετενσάρκωση ζώων, αυτό που πάντα θέλατε να ξέρετε!"
Just Plain αγάπη ® Βιβλία-2012

Είναι η καρδιά σας να αγωνίζεται αισιόδοξος μετά κατοικίδιο ζώο απώλεια; Έχετε το ερώτημα εάν μετά την απώλεια των ζώων, κατοικίδιο ζώο μπορεί να είναι μετενσάρκωση πραγματικά; Μαθαίνοντας τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σας σχετικά με το κατοικίδιο ζώο ζει ελαφρύ κτύπημα και το κατοικίδιο ζώο μετενσάρκωση των ζώων και των ζώων επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας αποβιώσαντος παρέχει πολύτιμες πληροφορίες.

Αφού έχετε μάθει τις τεχνικές που σας διδάξει πώς να επικοινωνούν με το κατοικίδιο ζώο σας, μπορείτε να ζητήσετε από το κατοικίδιο ζώο σας, αν, πώς, πότε, πού και σε τι χρονικό πλαίσιο το κατοικίδιο ζώο σας θα φτάσει, και πώς να τα αναγνωρίζουν!

Ωστόσο, πριν αρχίσουν την μετάβαση πίσω από την Γέφυρα Rainbow και πριν λέγοντας "είμαι σπίτι!" Υπάρχουν τρόποι για να αγγίξει την ενέργεια νεκρού τα κατοικίδια ζώα σας από την άλλη πλευρά τα πέπλα!

Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων θρηνεί αισθάνονται συχνά το κατοικίδιο ζώο τους γύρω τους, στο κρεβάτι ή αίσθηση να παίζουν με άλλα οικιακά κατοικίδια ζώα. Αυτό είναι ένα σημάδι κατοικίδιο ζώο σας επικοινωνεί μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι είναι εντάξει.


Μόλις μάθετε πώς να έχετε κατοικίδιο ζώο ανταποκρίνεται στην προσευχή σας να είναι παρούσα στον τομέα της ενέργειας γη θα τα αισθανθείτε πολύ πιο έντονα. Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα να "αισθάνονται" την ενέργειά τους. (FYI-Αυτό είναι μια από τις τεχνικές που χρησιμοποιούν Paranormal ανακριτές για φαντάσματα αίσθηση, ή Διαισθητική ερευνητές εγκλήματος χρησιμοποιούν για να εντοπίσουν αγνοούμενους.)

1. Τρίψτε τα χέρια σας μαζί μέχρι να είναι ζεστό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι νευρικές απολήξεις στις παλάμες και τα χέρια σας έτσι ώστε να μπορούν να αισθανθούν την ενέργεια στο "max."

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε τα δάχτυλά σας πέρα με περίπου-τουλάχιστον-μισή ίντσα του διαστήματος μεταξύ κάθε δάχτυλο σαν μια ευρεία οδοντωτή χτένα.

3. Μαλακά σαν να προσπαθεί να αγγίξει τη σκόνη στα φτερά πεταλούδας, σαρώνουν τα χέρια σας οριζοντίως και πίσω μέσα σε περίπου 4 πόδια ευρύ μονοπάτι περίπου 4 πόδια υψηλό ορθογώνια περιοχή στην περιοχή που είναι λογικό το κατοικίδιο ζώο σας βρίσκεται.

Μπορείτε σάρωση για την ενέργεια του κατοικίδιου ζώου σας με τη λήψη χέρι παλάμη ανοιχτή τα δάχτυλά σας σαν χτένα και προσεκτικά και πολύ αργά σαρώνει εμπρός και πίσω αριστερά προς τα δεξιά ή το αντίστροφο και από πάνω προς τα κάτω μέσα από το χώρο σας την αίσθηση ότι μπορεί να είναι μέσα

Κρατήστε εργάζονται σε ορθογώνιο τεταρτημόρια μέχρι να νιώσετε μια αίσθηση και πιο χοντρές, πυκνότερα, συνήθως πιο δροσερές μάζα στην περιοχή του στόχου. Αυτό είναι αυτά! Μπορείτε να αισθανθείτε τις άκρες της φόρμας τους, ακόμη και όλα τα "feetsies" τους ή τα φτερά! Εάν έχετε πραγματικά καλή, μπορείτε να αισθανθείτε τα μουστάκια τους.

"Να πάρει ευαίσθητο σε μια διαφορετική αίσθηση του αέρα" είναι το πώς θα μάθετε. Μην απογοητευτείτε, σε χρόνο που λειτουργεί.

Οι πιο μαλακό, πιο συνεπείς κινήσεις σας είναι και η πιο αργή (δηλαδή να μην βιαστούμε αυτή) που απευθύνεται σε οποιοδήποτε τομέα της ενέργειας, τόσο μεγαλύτερη είναι η αισθητηριακή πληροφορία που θα λάβετε.

Στον τομέα της ενέργειας μεταπηδά ζώο σας θα αισθανθεί παχύτερο από το κανονικό αέρα, tingly ή κρύο. Η καρδιά σας θα ξέρετε ότι είναι αυτά! Να είστε υπομονετικοί και πρακτική, πρακτική, πρακτική! Αυτό θα επιτρέψει σε απτή αναγνώριση να συμβεί πιο γρήγορα. Αυτό μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο? Ανταμοιβή σας αξίζει!

Σύντομα μπορείτε να έχετε κατοικίδιο ζώο σας βάλει το πόδι του στο χέρι σας για εντολή. Μπορείτε ακόμη και να αισθανθείτε το ζώο σας φιλήσω! Ή χτύπημα σε σας με την μπάλα θα πρέπει να ρίχνουν.

Αυτό εμπλουτίζοντας το εργαλείο θα σας δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνούν με την αγαπημένη του σύντροφο ζώο σας από την άλλη πλευρά, και επεκτείνετε την τρέχουσα γνώση σας και να δημιουργήσετε μια μεγαλύτερη κατανόηση της ενέργειας, Σύμπαν του Θεού και την καταπληκτική πνευματική σχέση που μοιράζεστε με τα κατοικίδια ζώα σας.

Brent Atwater
email: Brent@BrentAtwater.com
Website: www.BrentAtwater.com