Ontdek meer over het Doel van uw Huisdier in Meerdere Levens, Tekens van Huisdieren vanuit het Hiernamaals, Reïncarnatie van Dieren + meer!Ontdek meer over het Doel van uw Huisdier in Meerdere Levens, Tekens van Huisdieren vanuit het Hiernamaals, Reïncarnatie van Dieren + meer!
    
Naar aanleiding van het boek en de film A Dog's Purpose (het doel van een hond) van W Bruce Cameron hebben veel mensen vragen over het doel van een huisdier, over meerdere levens en over nog veel meer. Onze wereldwijde Huisdierenfamilie heeft hierop de antwoorden, voert zeer leerzame gesprekken, en biedt ondersteunende forums en live chats voor Vraag & Antwoord.

 Word lid van onze Engelstalige Facebook-pagina via deze Link en onze
 Wereldwijde online huisdierenfamilie op Facebook via deze Link

Praat mee in uw eigen taal  
Nederlands, Frans, Duits,
Italiaans, Portugees, Spaans.
Ons toegewijde vertaalteam, Nella Coiro, Rute Gervais en Mary Ellen  zorgt ervoor dat iedereen zijn/haar ervaringen met meerdere levens en tekens van huisdieren vanuit het hiernamaals kan delen. En we hebben professionele rouwbegeleiders om u te helpen en ondersteunen tijdens uw rouwproces en de verwerking van het verlies van uw huisdier. Wij willen u graag helpen uw hart te helen of gewoon uw vragen beantwoorden.

Oprichtster Brent Atwater, een dierenmedium en Auteur, wordt beschouwd als ’s werelds autoriteit op het gebied van verlies van huisdieren, signalen van huisdieren vanuit het hiernamaals, leven na de dood van dieren en reïncarnatie van huisdieren. Al meer dan 20 jaar wijdt mevrouw Atwater haar leven aan pionierswerk met betrekking tot- en het onderzoeken van deze onderwerpen en ziet en praat zij regelmatig met de Geesten van Huisdieren om meer informatie en duidelijkheid te verstrekken.

    


De boeken van mevrouw Atwater zijn in diverse talen verkrijgbaar
en worden wereldwijd verkocht.


BINNENKORT BESCHIKBAAR Brents YouTube-video's met ondertiteling

BLIJF ONS VOLGEN
"
Daily Inspirational Quotes from Pet Spirit & Animals in Heaven” (Dagelijkse Inspirerende Citaten van Geesten van Huisdieren & Dieren in de Hemel) zullen ook in meerdere talen omgezet worden.

Wij kijken er naar uit om jullie te ontmoeten.Brent Atwater Animal Medium

Animal Communication that Heals Hearts!
Authority on Animal Life after Death and Pet Reincarnation
Website: https://www.BrentAtwater.com
email: Brent@BrentAtwater.com