Hvordan kan jeg Trykk.på.Min avdøde kjæledyr Energy? av Brent Atwater, Animalske Reinkarnasjon Expert

Hvordan kan jeg Trykk.på.Min avdøde Husdyr Energi?

En del av Pet tidligere liv og Husdyr Animalske Reinkarnasjon

Tilpasset fra Brent Atwater bok
 "Animal Reinkarnasjon, Alt du alltid ønsket å vite!"
 Bare elsker ® Bøker-2012

 

Når du lære å ha deg kjæledyr svare på din bønn å være til stede i jord energien du vil føle dem mye sterkere. Da er det på tide å "føle" sin energi. (FYI-Dette er en av de teknikker som Paranormal etterforskere bruker for å registrere spøkelser, eller Intuitive Crime Etterforskerne bruker for å finne savnede personer.)

1. Gni hendene sammen inntil de er varme for å aktivere nerveendene i håndflatene og fingertuppene slik at du kan føle energien til "max".

2
. Deretter spre fingrene med om-minst-en halv tomme av plass mellom hver finger som en bred tannet kam.

3. Softly som om du prøver å røre støvet på sommerfuglvinger, feie hendene horisontalt frem og tilbake i løpet av ca en 4 fot bred sti ca 4 meter høy rektangulært område i nærheten er du fornuftig kjæledyret ditt er plassert.

Du søke etter kjæledyret energi ved å ta hånden palm åpne fingre som en kam og forsiktig og veldig sakte feiende frem og tilbake fra venstre til høyre eller omvendt, og topp til bunn gjennom rommet du føler de kan være i.

Fortsette arbeidet i rektangulære kvadranter til du føle og sanse en tykkere, tettere, vanligvis kjøligere masse innen målområdet. Det er dem! Du kan føle kantene deres form, selv alle sine "feetsies" eller fjær! Hvis du får virkelig god, kan du føle deg værhårene.


Brent Atwater
email: Brent@BrentAtwater.com
Website: www.BrentAtwater.com